ttttрезви размишления за пиянски истории,
малки признания за Gолеми страхове,
смешни очерци за тъжни случки
и големи повести за малки хора,


родени през скучните следобедни часове в офиса
от русата душа
на една стеснителна вечерна писателка.

четвъртък, 13 август 2009 г.

Убийте феите!


Драги зрители,

Добър вечер и добре дошли на поредното издание на „Уроци по щастие”! Днешното ни предаване е под мотото: HOW TO KILL A ФЕЯ и ще бъде посветено на това, как да се отървем от все по-често срещащата се в последно време напаст, ФЕИТЕ. Феите са вредни и опасни същества, и веднъж попаднали в живота Ви, рискувате той да бъде съсипан завинаги.
След зачестелите случаи на пострадали напоследък е много модерно да се изтриват феите. Да се removvat, така да се каже, от всякакви средства за комуникация-icq, skype, facebook. Това е най-новата мода сред познатите хора на феите. Все повече познати на феите посягат към този метод, защото искат да ги изтрият от живота си. Да отстранят тези вредители завинаги.

По тази причина днешната training session ще посветим на процеса по отстрaняване на тези врагове на спокойствието и хармонията в живота Ви.


Убийте феите! Убийството на феите е дълъг и продължителен процес, при който придържането към определена схема е силно препоръчително. В противен случай рискувате да не успеете да убиете феите напълно, и те, дишайки, да продължат да Ви тормозят. Затова, ето и приблизителен план на действие, базиран на личен опит.

1. KILL THIS USER! Първата стъпка към тоталното отстраняване на фея от живота ви, драги зрители, е да я изтриете от icq или skype. Или facebook. Разкарайте феите от всякакви списъци, в които се взирате всекидневно пред монитора! Спрете този тормоз! Не се измъчвайте повече, наблюдавайки дали тези досадни феи са online или не са.REMOVE! Разкарайте ги и ги блокирайте веднъж завинаги! Така и те няма да могат да Ви тормозят с досадните си включвания, а и Вие няма да имате възможност да им пишете.
Block this user. Remove this user. Delete this user. Blacklist this user! KILL THIS USER!!! Make sure, this user will never ever appear on your contact list again! KILL THIS USER!

2. DELETE CONTACT! Отстранете тези ужасни чудовищни същества от телефона си! За какво Ви е? Откъде накъде ще плащате сметки, за да говорите с тези вещици?!?! DELETE, ASAP!


3. Тук става по-сериозно. Става дума за live сесиите. Какво да правите, ако за голямо нещастие срещнете тези уродливи създания на улицата, или, още по-опасно, попаднете с тях в една компания?
Тук има няколко опции.

А) RUN FOREST RUN!
Бягайте от феите! Бягайте надалече, правете се, че не ги забелязвате, направо бегом много надалеч, преди да са успели да Ви достигнат с отровата си.

Б) SЕЕK AND DESTROY
Ако не Ви се тича, понеже Ви мързи, останете в тяхно присъствие, и почнете да се заяждате. Подгравайте им се. Унижавайте ги. Говорете им всички неща, които знаете, че те намират за ужасни. Настъпвайте ги по слабите им места, докато не видите как се вътрешно се гърчат от страдание. И тогава не спирайте! Сега е Вашият момент, сега сте силни и притежавате сигурно оръжие! Това е ключов момент в убийството на феите! Те заслужават това и трябва да страдат! Покажете им го! С всяка следваща реплика Вие убивате една по една фейските частици! Покажете им колко сте силни!
Размажете тези нищожества!

В) FUCK THEM UP
Щом сте достигнали до етап, в който искате да убиете феите, със сигурност сте ги опознали достатъчно добре, за да знаете как да ги прецакате. Правете всичко, което феите мразят или от което се страхуват. Пускайте им метъл или латино! Накарайте ги да ядат домати! Вземете им последната мента и я разлейте нарочно на земята, а след това откраднете последните им пари! Пуснете ги сами сред глутница кучета в краен квартал! Вкарайте ги в чалга дискотека и ги завържете за някой пилон там! Заведете ги на ресторант и изяжте лютите чушки и крем брюлето им пред тях! Сипете им без да разберат сок от касис! Спрете любимата им песен по средата!
Убедени сме, че омразата ще даде криле на въображението Ви!


Г) ИГНОРИРАЙ И ПОТИСКАЙ
Тази опция е само са напреднали и е с чувствително повишена трудност. Ако попаднете в компанията на тези изчадия, игнорирайте ги! Няма по-голямо наказание и отмъщение за пратениците на Дявола от пълното игнориране. Не ги поглеждайте. Недейте и да ги гледате. Не говорете с тях. Не им се усмихвайте. Не ги разплаквайте. Не правете нищо. Просто ги игнорирайте. Изпитана формула за успех и пълна победа срещу гадините! Достигнете ли тази фаза, Вие имате реален шанс да ги унищожите.

Убедени сме, че следвайки тези препоръки, и бидейки търпеливи и последователни, ще успеете да да отстраните вредителите на душевния покой завинаги от живота си и да се чудите как въобще сте допуснали те да станат част от хармоничното ви съществуване.
Надяваме се, че поредният Урок по щастие Ви е бил полезен.
Желаем Ви приятна вечер, а сега откриваме горещата линия за коментари и съвети, на която можете да споделите преживян ужасен опит при среща с Фея и да откриете съмишленици! Очакваме обажданията Ви на тел.0666 666 6.

Няма коментари:

Публикуване на коментар