ttttрезви размишления за пиянски истории,
малки признания за Gолеми страхове,
смешни очерци за тъжни случки
и големи повести за малки хора,


родени през скучните следобедни часове в офиса
от русата душа
на една стеснителна вечерна писателка.

сряда, 22 април 2009 г.

Феите и музиката


Нищо, нищо не събужда така феите към нови вълшебства както музиката. Нищо друго на света не може да даде на феите това, което им дава музиката.
Няколко пъти в живота си феите се заблуждаваха, че са намерили още нещо, което ги вдъхновява така силно, както музиката. Те даже за малко вярваха, че има такова нещо. За малко това беше един човек, за друго малко бяха малки и не налки опиати, за трето малко бяха едни учебници, или пък разни скорости, полети, коли, планини...Всички тия неща обаче се оказаха преходни.Те докосваха феите за малко, и после пак, и после... Всъщност уникалното на музиката е свойството й да променя всичко. Всички тези неща изглеждат тотално различно когато се съчетават с музика. Колкото и да се влюбваха феите в нови неща и хора, тези неща и хора и моменти изглеждаха тройно, десеторно по-яки с мелодия. Музиката е като тревата, засилва всяко възприятие и прави всеки момент много по-специален. Музиката е основната връзка между теб и момента. Затова музиката е такава неповторима магия. Тя променя света и живота.

Музиката си остава уникална в живота на феите. Музиката е основната магия в живота на феите. Това, което им дава музиката, никой и нищо не може да им го даде.

Оф, не е честно така да пренебрегват феите всички други вдъхновяващи неща. Има още толкова много яки неща. Просто единствено музиката може да промени деня, нощта и всеки един момент.Феите ще създадат soundtrack на живота си, защото за всеки период или човек или случка си има мелодия. Феите не прекарват нито една секунда без музика. Освен онези вълшебни моменти, в които е по-добре просто да замълчиш.

Няма коментари:

Публикуване на коментар